le tournesol
 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak, het kopen van producten en/of cadeaubonnen kan telefonisch contact opgenomen worden: 06 - 453 26 890, ook 's avonds en in het weekend.

Als u de voicemail krijgt, spreekt u dan gerust een boodschap in. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

De salon is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27285784.

Wilt u door middel van nieuwsbrieven op de hoogte gehouden worden van nieuws over de salon, leuke aanbiedingen etc, stuur dan een mailtje aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U ontvangt dan regelmatig de nieuwsbrieven.

De salon is gevestigd in de Mallemolen 55-11 (Archipelbuurt).

Mallemolen 55-11 is eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

De Mallemolen is een zijstraat van de Javastraat. Op de hoek zit een fietsenzaak. Als u het straatje inloopt/fietst (heet al Mallemolen) tot u niet verder kunt, loopt u zo een hofje met witte huisjes binnen (hebben allemaal nummer 55).

Vervolgens gaat u het eerste laantje in en dan is het huisje nummer 11, aan de rechterkant. Een zonnebloem hangt in het raam!

Openbaar Vervoer

Tram 5 of 9(K) naar Scheveningen, halte Javabrug. Javastraat inlopen, zie verder als hierboven.

Met de auto

U kunt parkeren (let op: betaald) in de Javastraat.

Algemene voorwaarden

  1. Ingeval van annulering door de klant van een afspraak binnen 24 uur voor de afgesproken tijd of ingeval van 'no show' is het bedrag van de afgesproken behandeling verschuldigd, tenzij de klant zelf voor een vervang(st)er zorgt.
  2. Bij het te laat verschijnen op een afspraak door de klant zal de afgesproken behandeling -in verband met de overige afspraken van die dag- ingekort worden in overleg met de klant. Het bedrag van de oorspronkelijk afgesproken behandeling blijft verschuldigd door de klant.

PINnen is niet mogelijk in de salon.