le tournesol
 

‘Le Tournesol’ introduceert een aantal nieuwe technieken, gericht op verwennen. Deze technieken kunnen apart gegeven worden, maar ook in combinatie met een andere behandeling.

Apart

1. Gezichtsmassage door middel van een klankschaal.

Voel je gezicht elke seconde meer ontspannen door de klank en met name de trillingen van de klankschaal. De ontspanning trekt als het ware door het gezicht en de rest van het lichaam waardoor een nog diepere ontspanning tijdens de behandeling wordt ervaren. 15 minuten voor € 16,50 (abonnement voor 4 keren voor € 60). NB Voor een foto-impressie: zie foto’s.

2. HotStoneMassage

Een weldadige koesterende massage van de achterzijde van het lichaam met een Weleda huidolie naar keuze en warme basalt stenen. Deze combinatie zorgt voor een diepe ontspanning en verlicht spanningen. 30 minuten voor € 34,50

In combinatie met behandelingen

1. Verwen-gezichtsbehandeling

Deze heerlijke & verkwikkende behandeling is de uitgebreide gezichtsbehandeling (zie prijslijst) voorafgegaan door een gezichtsmassage door middel van een klankschaal. Deze behandeling duurt 90 minuten en kost € 94,50.

2. Wellbeing-arrangement

Deze unieke behandeling omvat de volgende onderdelen die qua tijdsduur op de persoonlijke behoefte kunnen worden aangepast.

Voetbad met Lavendel Ontspanningsbad.

Tijdens het voetenbad bespreken we de behandeling en bekijken we samen wat op dat moment aandacht behoeft en wat er nodig is.

Gezichtsmassage door middel van een klankschaal.

Voel je gezicht elke seconde meer ontspannen door de klank en met name de trillingen van de klankschaal. De ontspanning trekt als het ware door het gezicht en de rest van het lichaam waardoor een nog diepere ontspanning tijdens dit arrangement wordt ervaren.

Individuele yoga & coaching

Eenvoudige & rustige yoga-oefeningen ter ontspanning en ter verlichting van eventuele (spannings)klachten die er zijn.

HotStoneMassage

Een weldadige koesterende massage van de rug met een Weleda huidolie naar keuze en warme basalt stenen. Deze combinatie zorgt voor een diepe ontspanning en verlicht spanningen.

Massage van gezicht & hoofdhuid met Amandel gezichtsolie en Haarolie


Deze bijzondere behandeling duurt 120 minuten en kost € 129,50.

Graag verwelkom ik je in de salon!